Wij helpen u om deze innovatieve druktechniek maximaal te benutten in uw ontwerp

Grafische Groep Matthys is dé koploper op vlak van bijzondere folie-uitingen. We kunnen deze uitingen in één enkele drukgang in combinatie met CMYK realiseren.

We engageren ons om u volledig te ondersteunen op technisch en creatief vlak. Met onze ruime ervaring en uitstekende referenties binnen de wereld van veeleisende reclamebureaus en ontwerpers kunnen we u perfect adviseren over de folie-toepassingen. We starten met een vrijblijvend gesprek om uw wensen in verband met uw nieuwe verpakking of actiemarketing-uiting te leren kennen. Vanuit die wensen kunnen we u advies geven over de elementen die we met ‘inline cold foil’ opvallend kunnen uitvoeren. Met onze drukproeven kunnen we alle opties perfect visualiseren zodat u zeker bent van een mooi resultaat.

Op deze website vindt u een uitgebreide FAQ-lijst terug, evenals alle bijkomende info over ‘inline cold foil’ en een informatief ‘how to cold foil’ pdf-document voor de creatieve studio.

How to cold foil pdf in het Engels, hier te downloaden: How to cold foil

Ondersteuning van het denkproces

ADVIES

Matthys Packaging helpt u in het globale verpakkingstraject. Wij maken graag een afspraak met u om te luisteren naar al uw noden op het vlak van verpakkingen en point-to-sales actiemarketing. Vanuit onze ervaring in het uitwerken van opvallende schapuitingen, helpen we u om de klant te verleiden tot de aankoop van uw product.

CONCEPT

  • Een blanco verpakkingsmodel op diverse kartonsoorten?
  • Een uitgewerkte display?
  • Een folie-drukproef van uw creatief ontwerp?
  • Een 100% ‘goed voor druk’ model?
  • We bieden u talrijke mogelijkheden om uw verpakkingsideeën te testen en overtuigend te presenteren aan uw collega’s.

Op dagelijkse basis is er de mogelijkheid om nauwkeurig geplotte modellen te realiseren. We beschikken over een bibliotheek met diverse tekeningen om u te ondersteunen in de keuze voor de concrete afmetingen/ vorm van uw verpakking.

We bieden drukproeven met ‘inline cold foil’ aan. Uw verpakkingsontwerp kunnen we dan 100% correct in kleur én folie als test op de correcte kartonsoort drukken. Na het snijden/ plotten beschikt u over een uniek model dat u toelaat nog creatieve correcties aan te brengen. Door deze testfase kunnen we u de zekerheid bieden dat uw verpakking conform uw wensen op het schap komt te staan.

MATERIAALKEUZE

Sinds 2008 zijn we de ‘leading partner’ op vlak van innovatieve ‘inline cold foil’ druktechniek in de Benelux, met klanten in de ons omringende landen. Die kennis vertaalt zich in een correct advies op het vlak van ideale karton- en papiersoorten om zo tot het mooiste resultaat te kunnen komen.

‘Inline cold foil’ is toepasbaar op diverse gestreken karton- en papiersoorten binnen verschillende grammages en budgetcategorieën.