DRUKPROEVEN MET FOLIE TECHNIEK

Wanneer u een ‘klassieke’ drukopdracht voorbereidt, bestaat de mogelijkheid om van uw CMYK-bestand een digitale Epson-kleurproef te laten maken. Deze kleurproef is een goede referentie voor de kleur van uw definitieve drukwerk. Vermits bij een folie-opdracht het uiteindelijke folie-effect en de bedrukking ervan niet met een digitale kleurproef kunnen gesimuleerd worden, biedt de Grafische Groep Matthys u de mogelijkheid om tegen een scherpe prijs een echte persproef te krijgen. Zo kan u op voorhand de juiste beslissingen nemen ivm de toepassing en bedrukking van folie in uw creaties.

 

WAT?

Afhankelijk van het aantal aanvragen verzamelen wij alle persproef-vragen wekelijks of tweewekelijks. We drukken een volledig 72x102cm drukvel met 8 keer een A4-positie of 4 keer een A3-positie op een standaard papiersoort (MC Gesatineerd). De druk gebeurt enkelzijdig in CMYK met ‘inline cold foil’ en met dispersielak-afwerking. Papier: 150-200 gr Gesat MC. Afwijkingen hierop in overleg. Uw persproef heeft als eindformaat A4+ of A3+. Binnen deze A4/A3-ruimte kan u uiteraard diverse CMYK-gradaties invullen op de folie zodat u nadien een keuze kan maken uit verschillende effecten. Het grafisch ontwerp is volledig vrij. De foliebezetting kan maximaal door u ingevuld worden vermits de proef op volledige foliecapaciteit gedraaid wordt. U ontvangt een aantal exemplaren van uw proefdruk.

HOE?

Aanlevering van digitaal materiaal, bij voorkeur onder vorm van PDF. Gewenste proefdatum steeds in overleg op week- of tweewekelijkse basis.

KOSTPRIJS?

  • 1/8 (formaat A4+) = 150,- EUR
  • 1/4 (formaat A3+) = 250,- EUR
  • 1/2 (2x A3+) = 350,- EUR
  • 3/4 (3x A3+) = 450,- EUR
  • 1/1 (4x A3+ of formaat 72×102) = 520,- EUR

Exclusief verzendingskosten (in overleg, afhankelijk van timing)