Over de prijs
De BNO Packaging Talent Award daagt studenten en jonge ontwerpers uit de creatieve sector uit om een concept te ontwikkelen voor een opdrachtgever uit de praktijk. Het ingezonden werk wordt beoordeeld door een vakkundige jury van creatieven en marketeers. De winnende ontwerpen worden beloond met een onderscheiding en een geldbedrag. Daarnaast krijgen de winnaars veel publiciteit als de nieuwe generatie packaging designtalent.
Initiatiefnemers
De jongste designprijs voor ontwerptalent is een initiatief van de top van de Nederlandse packaging designbureaus, verenigd in het Dutch Packaging Design Initiative binnen de BNO. Dutch Packaging Design Initiative bestaat onder andere uit: Anthem, Brand Candies, Brandnew Design, Brum Design, BTM, DBOD, Design Bridge, DreamCatch, FLEX/the Innovation Lab, Hajok, Millford, OD, Pepper Design, PROUDdesign, Reggs, Sogood, VBAT, BooM Creatives en WAACs.
Grafische Groep Matthys – specialist in bijzondere vouwkartonnage verpakkingen met innovatieve foliedruk – ondersteunt dit mooie initiatief.
Schermafbeelding 2015-08-11 om 16.25.02