Grafische Groep Matthys

Grafische bedrijven

We zijn partner van drukkerijen

Wat bieden we jou?

Wij zijn partner van grafische bedrijven in België, Nederland en Frankrijk. Offsetdrukkerijen, vellen en rotatie, maar ook digitale drukkerijen schakelen ons in voor bijzondere drukvellen met onze koudfoliedruk.

Sinds 2008 zijn we immers dé specialist in opvallende plano drukvellen met foliedruk.

Met zilver koudfolie en CMYK, eventueel aangevuld met 2 PMS kleuren, en dispersielak, toveren we een plano drukvel van 72×102 cm (74×106 max) om in een schitterende grafische creatie, klaar voor afwerking.

Ook goud koudfolie én diverse holografische folies kunnen we voor u toepassen.

We bieden een interessante aanvulling op de klassieke hot foil veredeling in het grafische landschap. Met 1001 metallic folie-tinten in één enkele drukgang kunnen we iets voor jou creeëren wat voorheen onmogelijk of onbetaalbaar was.

We zijn BRCGS gecertificeerd voor secundaire verpakkingen

Wat maken we voor jou:

Plano drukvellen met boek- en magazinecovers, wenskaarten, uitnodigingen, vouwkarton drukvellen voor verpakkingen, papier drukvellen voor gecacheerde displays en geschenkverpakkingen, visitekaartjes, koudfolie druk op kunststof …

Download hier onze .PDF met een diagram dat onze samenwerkingen weergeeft én de missies binnen de verpakkingswereld. 

Neem contact op voor meer informatie

Hidden
Hidden

Waarom kiezen voor
Grafische Groep Matthys?

Specialisten in koudfoliedruk sinds 2008

Bewuste keuze voor recycling & duurzaamheid

Passie voor uitzonderlijk drukwerk

Inspiratiemateriaal

We ondersteunen onze grafische klanten met heel veel inspiratiemateriaal. Zo is onze brochure (28 pagina’s kijkplezier) volledig neutraal en bezorgen je we graag een uitgebreid stalenpakket. En onze ambassadeurs bezoeken je om te luisteren naar jouw vragen en om hun expertise te delen.

Nieuw sinds november 2022, mogelijkheid om te drukken met UV inkten en af te werken met glans of mat UV lak, in één keer op onze drukpers. Uiteraard in combinatie met koudfoliedruk zodat ook nieuwe materialen (o.a. kunststof) bedrukt kunnen worden.

Ontdek de antwoorden op de 20 veelgestelde vragen.

1001 metallic kleuren met zilver & goud koudfoliedruk