Grafische Groep Matthys

Merk-eigenaren en marketingafdelingen

We zijn partner van brand owners en marketeers

Wat bieden we jou?

Jouw merk onder de aandacht brengen. Met overtuigende grafische communicatie op papier en karton. Opvallen op het winkelschap, daar helpen we jou mee.

Een metallic uitstraling, foliedruk, zorgt voor reflectie van het licht. Die reflectie suggereert dat jouw verpakking “in beweging” is. En beweging valt meteen op, dat is dan weer een menselijke reflex. Het zien van die “beweging” creeërt dus aandacht voor jouw product. En aandacht is de eerste stap naar verkoop. Want een product dat niet verleidt zie je vaak over het hoofd.

Verleiden kan dus naast die gedrukte communicatie in folders, POS-topkaarten, toonbankdisplays, … ook in de vouwkarton verpakking.

We helpen jouw packaging designer graag om je merk-eigenschappen en je marketing in beeld te brengen, te versterken met onze opvallende koudfoliedruk.

En door onze samenwerking met tientallen grafische bedrijven en vouwkarton drukkerijen kunnen we onze opvallende druktechniek samen met jouw vaste leveranciers realiseren. Samen staan we sterker om jou een optimale prijs-kwaliteit te bieden.

Wat maken we voor jou:

Vouwkarton verpakkingen, POS drukvellen, geschenkdozen, posters, schapkaarten, labels op plano vellen, …

Download hier onze .PDF met een diagram dat onze samenwerkingen weergeeft én de missies binnen de verpakkingswereld. 

Neem contact op voor meer informatie

Hidden
Hidden

Waarom kiezen voor
Grafische Groep Matthys?

Specialisten in koudfoliedruk sinds 2008

Bewuste keuze voor recycling & duurzaamheid

Passie voor uitzonderlijk drukwerk

Inspiratiemateriaal

We ondersteunen onze klanten met heel veel inspiratiemateriaal. Zo is onze brochure (28 pagina’s kijkplezier) volledig neutraal en bezorgen je we graag een uitgebreid stalenpakket. En onze ambassadeurs bezoeken je om te luisteren naar jouw vragen en om hun expertise te delen.

Nieuw sinds november 2022, mogelijkheid om te drukken met UV inkten en af te werken met glans of mat UV lak, in één keer op onze drukpers. Uiteraard in combinatie met koudfoliedruk zodat ook nieuwe materialen (o.a. kunststof) bedrukt kunnen worden.

BRCGS foodsafe standaard

We zijn BRCGS gecertificeerd voor secundaire verpakkingen

Ontdek de antwoorden op de 20 veelgestelde vragen.

1001 metallic kleuren met zilver & goud koudfoliedruk