Grafische Groep Matthys

Uitgeverijen

We zijn partner van uitgeverijen van wenskaarten, boeken ...

Wat bieden we jou?

Als uitgever van boeken, magazines, wenskaarten, weet je dat opvallen in de winkel een belangrijke stap is om je publicatie bij de lezer te krijgen.

Een bijzondere cover zorgt voor meewaarde voor je uitgave, meerwaarde voor de lezer, de koper, de ontvanger. Diegene die jouw uitgave koopt krijgt extra beleving, extra waar voor zijn/haar geld.

We zijn bovendien partner van talrijke drukkerijen in België, Nederland, Frankrijk, allemaal gespecialiseerd in boeken, stripverhalen, magazines. Samen met hen zorgen we ervoor dat jouw uitgave een succes wordt.

We ondersteunen jouw creatie-afdeling met heel veel voorbeelden, helpen met bestanden, delen ons expertise om een luxe cover te maken, een prachtige wenskaartenlijn, een opvallend magazine.

Wat maken we voor jou:

Plano drukvellen met boek- of magazinecovers. Met alle extra veredeling / afwerking zoals bijvoorbeeld laminaat, spot UV, embossing / preeg, … zowel voor soft covers als hard covers. Telkens in overleg met je vaste drukkerij voor het binnenwerk en jouw binder.

Wenskaarten kunnen we van A tot Z verzorgen. Van prepress ondersteuning tot drukvellen, afgewerkte kaarten, inclusief verpakking, enveloppen, enz.

Neem contact op voor meer informatie

Hidden
Hidden

Waarom kiezen voor
Grafische Groep Matthys?

Specialisten in koudfoliedruk sinds 2008

Bewuste keuze voor recycling & duurzaamheid

Passie voor uitzonderlijk drukwerk

Inspiratiemateriaal

We ondersteunen onze klanten met heel veel inspiratiemateriaal. Zo is onze brochure (28 pagina’s kijkplezier) volledig neutraal en bezorgen je we graag een uitgebreid stalenpakket. En onze ambassadeurs bezoeken je om te luisteren naar jouw vragen en om hun expertise te delen.

Nieuw sinds november 2022, mogelijkheid om te drukken met UV inkten en af te werken met glans of mat UV lak, in één keer op onze drukpers. Uiteraard in combinatie met koudfoliedruk zodat ook nieuwe materialen (o.a. kunststof) bedrukt kunnen worden.

Ontdek de antwoorden op de 20 veelgestelde vragen.

1001 metallic kleuren met zilver & goud koudfoliedruk