Grafische Groep Matthys

Voedselveilig

Koudfoliedruk is geschikt voor secundaire food packaging

We werken met foodsafe materialen

Eén van de pluspunten van papier en karton is de voedselveiligheid. Vouwkarton is uitermate geschikt voor tal van voedingsverpakkingen zoals doosjes en sleeves voor koekjes en chocolade.

Bij Grafische Groep Matthys zijn we gespecialiseerd in bijzondere vouwkarton drukvellen op groot formaat (72×102 / 74×106 cm) op diverse grammages voor luxe verpakkingen. 

We werken met foodsafe – low migration inkt – aan jouw food packaging producties. 

De lijminkt is bij ons altijd voedselveilig, net als de koudfolie én de dispersielak. Enkel de cmyk en pms inkten worden op vraag geswitcht naar de foodsafe variant om 100% te matchen met alle aspecten van voedselveiligheid. 

Op vraag bezorgen we jou alle certificaten van de gebruikte materialen. 

Verpakkings-missie naar de 3 partners

Onze missie voor merk-eigenaren / brandowners:

We starten met vragen stellen en luisteren. Antwoorden komen vanuit onze brede expertise in bijzondere druktechnieken op papier en karton én ons sterke netwerk met grafische collega’s. Samenwerking met collega verpakkingsdrukkerijen maakt voor ons deel uit van een succesvolle oplossing. We gaan daar actief naar informeren.

Indien uit de vragenronde naar voor komt dat ons specialisme, de innovatieve koudfoliedruk met 1001 metallic kleuren, een bijdrage kan leveren aan de antwoorden dan nemen we jou graag mee in ons inspiratieverhaal. En daar zijn we altijd open en transparant in. We gaan enkel voor kansen met resultaten gericht op een gezamenlijke lange termijn.

Onze missie voor verpakkingsontwerpers / packaging designers:

We vertrekken vanuit jouw vragen, we luisteren graag naar jouw uitdagingen. Antwoorden komen vanuit onze brede expertise in bijzondere druktechnieken op papier en karton én ons sterke netwerk met grafische collega’s. Samenwerking met collega verpakkingsdrukkerijen maakt voor ons deel uit van een succesvolle oplossing. We gaan daar actief naar informeren en vormen graag mee de schakel in een opvallende verpakkingsoplossing voor alle betrokken partijen, van merkeigenaar naar designer en verpakkingsproducent.

Inspireren – zeker over ons specialisme, de innovatieve koudfoliedruk met 1001 metallic kleuren – doen we heel graag. Vermits je als designer zelf overal aan de bron zit van ideeën, zorgen we graag voor extra informatie. We delen onze technische kennis en ondersteunen jouw design voor een eindresultaat met maximale lange termijn kansen voor alle betrokken partijen.

Onze missie voor verpakkingsproducenten / vouwkartonnage drukkerijen: 

Het eindresultaat voor jouw klant staat voorop. We vertrekken vanuit jouw vragen, we luisteren graag naar jouw uitdagingen om dat resultaat samen neer te zetten. Inspireren – zeker over ons specialisme, de innovatieve koudfoliedruk met 1001 metallic kleuren – doen we heel graag. We delen onze technische en creatieve kennis en ondersteunen het design van jouw klant. We gaan samen voor een eindresultaat met maximale lange termijn kansen voor alle betrokken partijen. Samenwerken houdt in dat we graag papier en karton ontvangen, en er samen over waken dat onze drukvellen moeiteloos kunnen gestanst, gevouwplakt of gecacheerd kunnen worden voor een schitterend eindresultaat.Vertrouwen, graag onderbouwd met onze referenties, vormt de basis van onze samenwerking.

Download hier deze 3 missies  en een schema (.pdf)

We zijn BRCGS gecertificeerd

BRCGS Packaging Materials

“Printing (offset and cold foil), die-cutting, cutting, folding, gluing, laminating and varnishing (dispersion and UV) of cardboard packaging for indirect contact with food and hygiene sensitive goods.”