Grafische Groep Matthys

14 juni 2023

Zomers bijtanken … Welkom!

De zomermaanden bieden vaak ruimte voor ontspanning. Fysiek en mentaal bijtanken, bijladen … extra opgeladen richting het najaar. 

Wij zetten onze deuren wagenwijd voor jou open. Ruimte om bij te tanken. Even stilstaan bij nieuwe mogelijkheden. 

Ons aanbod voor deze zomermaanden:

In juli, augustus en september verwelkomen we met plezier relaties en nieuwe contacten die graag een kennismaking én rondleiding krijgen bij Grafische Groep Matthys. 

Volgende bijtankbeurten zijn voorzien:

  1. Een warm welkom, uitwisseling van kennis, en we vullen jouw tank met inspiratie over onze bijzondere koudfoliedruktechniek. Dat voordeel is dan al binnen. 
  • Koffie, thee, een glaasje fris, … dat is alvast kosteloos bijtanken. Zelfs een blikje voor #ontheroad geven we op zonnige dagen graag mee. 
  • Kan je enkel rond lunchtijd? Dan voorzien we een heerlijk broodje als brandstof voor de grijze hersencellen, in alle smaken en formaten. 
  • Voor de koplopers in duurzaamheid die elektrisch of hybride rijden. Je mag jouw elektrische voertuig – al dan niet in oranje kleur – volledig gratis bij ons voltanken, excuseer, opladen. Een aandachtspunt, aan 11kwH is het voordelig om extra lang naar onze presentatie te blijven luisteren of wij naar die van jou. 

Welkom!

Geniet van de zomer en hopelijk welverdiende vakanties. Grafische Groep Matthys blijft de hele zomer open om aan jouw producties te werken. 

Afspraken voor een bezoek welkom via Bart Lauwaert (NL) en Nancy Van Dijck (BE). Zie contactpagina.

Quote via Omdenken.nl uit de collectie quotes die zichtbaar zijn langs NL-wegen.