Grafische Groep Matthys

7 november 2023

Meet & Learn Febelgra

Op 7 december ontvangen we de leden van Febelgra – de federatie van de Belgische grafische industrie – voor een Meet & Learn. 

Bezoek koudfoliedruk productie

We bieden de leden een inkijk in onze productie, extra kennis en informatie over onze innovatieve koudfoliedruk als opvallende optie voor plano boek- en magazinecovers, wenskaarten, bijzondere uitnodigingen, vouwkartonnage drukvellen enz. 

En samenwerking met collega drukkerijen is voor ons essentieel. Wij helpen graag met opvallende elementen die samen te voegen zijn met de talrijke expertises van onze collega’s, bijvoorbeeld in vouwkartonnage verpakkingen, luxe geschenk verpakkingen, boekdruk, magazinedruk, diverse gedrukte communicatie uitingen enz. 

Daarom onderhouden we fijne contacten met tientallen leden van Febelgra en mogen we op jaarbasis meewerken aan talrijke opvallende grafische producties. Altijd fijn om collega’s mee te mogen ondersteunen met ons koudfoliedruk specialisme. 

Artificial Intelligence voor grafici

En als gastspreker verwelkomen we Shaun Bruyninckx, senior designer bij het toonaangevende Typografics. Hij zal een lezing houden met als thema “Op ontdekking in de wondere wereld van Artificial Intelligence (AI) voor grafici”.

“Als de wind van verandering waait, bouwen sommige mensen muren en anderen windmolens.”

Samen op ontdekking naar de uitdagingen en antwoorden in onze sterk veranderende grafische industrie. Daar kijken we naar uit. 

Aanmelden kan via de uitnodiging die leden van Febelgra ontvangen via mail, en uiteraard – gedrukt met de koudfoliedruk techniek – via de post. 

Netwerkmoment

We sluiten de voorziene ochtend- en middagsessie af met veel ruimte om te netwerken bij een lunch of apéro met hapje en drankje. Een moment om bij te praten en onderling ervaring uit te wisselen. 

Welkom.