Grafische Groep Matthys

1 juli 2022

“The making of” … onze informatiepagina in PRINTmatters

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar onze bijzondere insert / informatiepagina in de veredeling-special van PRINTmatters. We nemen je graag mee achter de schermen en laten je ontdekken hoe deze “leeuw” gedrukt is.

Betoverende Grafische Innovatie: Ontdek Koudfoliedruk met Grafische Groep Matthys

Stap in de fascinerende wereld van koudfoliedruk, waar printen een kunstvorm wordt. Ervaar de magie in onze nieuwste YouTube-video, geïnspireerd door de opvallende insert in het Nederlandse vakblad Printmatters. Deze video neemt je mee achter de schermen van Grafische Groep Matthys en onthult het buitengewone drukprocédé dat de norm verlegt.

In de video ontdek je de diepgaande details van koudfoliedruk, waar elke afdruk een meesterwerk op zich is. Grafische Groep Matthys, een vooraanstaande naam in de grafische industrie, laat zien hoe innovatie en vakmanschap samenkomen om verbluffende resultaten te leveren. De insert uit Printmatters dient als levendig voorbeeld van de verbluffende mogelijkheden die dit drukprocédé biedt.

Gedreven door passie en expertise nemen we je mee op een reis door het drukproces, waar creativiteit en technologie hand in hand gaan. Mis niet de kans om te ontdekken hoe deze indrukwekkende druktechniek print naar nieuwe hoogten tilt. Bekijk de video, laat je inspireren en deel in de opwinding van de grafische vernieuwing met Grafische Groep Matthys.

YouTube video