Grafische Groep Matthys

28 augustus 2023

Verpakkingen uit papier en vouwkarton

We hebben onze missie naar …
én samenwerking met …

… merk-eigenaren
… verpakkingsdesigners
… verpakkingsproducenten / vouwkartonnage drukkerijen

samengevat in een diagram.

We zijn voor één keer zo onbescheiden om onszelf in het middelpunt te plaatsen. Maar gelukkig draait het niet om ons.

Alles draait om de samenwerking met de verschillende partijen. We brengen iedereen graag mee rond de tafel en delen ons expertise in de niche van verpakkingen uit papier en karton mét 1001 metallic kleuren.

Samen sterk. Van inspiratie tot druktesten, technische ondersteuning en plano (papier en vouwkarton) drukvellen met koudfoliedruk voor verdere finishing.

Onze missie voor merkeigenaren / brand owners

We starten met vragen stellen en luisteren. Antwoorden komen vanuit onze brede expertise in bijzondere druktechnieken op papier en karton én ons sterke netwerk met grafische collega’s. Samenwerking met collega verpakkingsdrukkerijen maakt voor ons deel uit van een succesvolle oplossing. We gaan daar actief naar informeren. 

Indien uit de vragenronde naar voor komt dat ons specialisme, de innovatieve koudfoliedruk met 1001 metallic kleuren, een bijdrage kan leveren aan de antwoorden dan nemen we jou graag mee in dat inspiratieverhaal. En daar zijn we altijd open en transparant in. We gaan enkel voor kansen met resultaten gericht op een gezamenlijke lange termijn. 

Onze missie voor verpakkingsdesigners

We vertrekken vanuit jouw vragen, we luisteren graag naar jouw uitdagingen. Antwoorden komen vanuit onze brede expertise in bijzondere druktechnieken op papier en karton én ons sterke netwerk met grafische collega’s. Samenwerking met collega verpakkingsdrukkerijen maakt voor ons deel uit van een succesvolle oplossing. We gaan daar actief naar informeren en vormen graag mee de schakel in een opvallende verpakkingsoplossing voor alle betrokken partijen, van merkeigenaar naar designer en verpakkingsproducent. 

Inspireren – zeker over ons specialisme de innovatieve koudfoliedruk met 1001 metallic kleuren – doen we heel graag. Vermits je als designer zelf overal aan de bron zit van ideeën, zorgen we graag voor extra informatie. We delen onze technische kennis en ondersteunen jouw design voor een eindresultaat met maximale lange termijn kansen voor alle betrokken partijen. 

Onze missie voor verpakkingsproducenten / Vouwkartonnage drukkerijen

Het eindresultaat voor jouw klant staat voorop. We vertrekken vanuit jouw vragen, we luisteren graag naar jouw uitdagingen om dat resultaat samen neer te zetten. 

Inspireren – zeker over ons specialisme de innovatieve koudfoliedruk met 1001 metallic kleuren – doen we heel graag. We delen onze technische en creatieve kennis en ondersteunen het design van jouw klant. We gaan samen voor een eindresultaat met maximale lange termijn kansen voor alle betrokken partijen. Samenwerken houdt in dat we graag papier en karton ontvangen, en er samen over waken dat onze drukvellen moeiteloos kunnen gestanst, gevouwplakt of gecacheerd kunnen worden voor een schitterend eindresultaat. 

Vertrouwen, graag onderbouwd met onze referenties, vormt de basis van onze samenwerking. 

Download hier de .PDF met het diagram en de missies