Grafische Groep Matthys

30 augustus 2023

PRINTmatters Vakdag 2023

“In de laatste editie van PRINTmatters nemen we de lezer mee in de mogelijkheden van 1001 metallic kleuren, ons koudfoliedruk specialisme sinds 2008. De locatie van de Vakdag, Barneveld, bracht ons via de spreekwoordelijke ‘kip met het gouden ei’ tot onze uiting voor die dag. Onze zilver + cmyk koudfoliedruk tovert elk ei om in een versie met een unieke metallic uitstraling. Voor ons en onze klanten dus figuurlijk ‘een eitje’. En daar gaan we heel graag het gesprek over aan met de bezoekers, samen op zoek naar meerwaarde in print. 

We hebben een gedeelte van de oplage voor de bijlage in het vakblad voorzien van “een gouden ei”. De speurtocht kan dus van start gaan … We zijn benieuwd wie de gelukkige winnaars worden, wie zal reageren op de oproep.

We zijn partner van het eerste uur. De Vakdag is voor ons elke keer een feest, de olympische spelen van het grafische netwerken waarbij iedereen een plekje op het podium scoort. Erg leuk om al die grafische relaties opnieuw live te ontmoeten, gezellig bij te praten en elkaars mogelijkheden weer in de verf of inkt, al dan niet met foliedruk, te kunnen zetten. We kijken nu al uit naar 12 oktober. Afspraak in Barneveld.”

De Vakdag bezoeken? Registreer je hier: https://managementmedia.swoogo.com/printmattersvakdag2023/registration?ref=pmprtner

YouTube video